Contact

Heeft u een algemene vraag of opmerking? Neem gerust contact op.

Wilt u zich aanmelden voor behandeling, dan kan dat alleen via het aanmeldformulier van de door u gekozen behandelaar (via de blauwe knop onder de naam van de behandelaar).

ERREZ BAR

errez @ praktijkprogress.nl

Aanmelden voor behandeling
MIRJAM OORTGIESEN

mirjam @ praktijkprogress.nl

Aanmelden voor behandeling
SHARON WIBBELINK

sharon @ praktijkprogress.nl

Aanmelden voor behandeling

Algemene vragen

Routebeschrijving

Sweerts de Landasstraat 83, 6814 DC Arnhem, info@praktijkprogress.nl

AUTO

​​Hou met uw navigatie Sweerts de Landasstraat 83 in Arnhem aan. U kunt in de wijk, direct voor het gebouw, parkeren. Vergeet niet een parkeerkaartje te kopen. Er wordt regelmatig gecontroleerd in de wijk.

BUS

Wanneer u met de bus komt, stapt u uit bij het Centraal Station. De snelste manier om bij de praktijk te komen vindt u door via het treinstation te gaan. Check in bij de toegangspoortjes van het station en neem de trap links naar een van de perrons. Hou van daaraf onderstaande routebeschrijving aan.

TREIN

De praktijk is vlakbij de uitgang Sonsbeekzijde van het Arnhem CS gevestigd. ​Wanneer u uit de trein komt, neemt u aan de achterzijde van het perron de trap omhoog naar de loopbrug. Neemt de uitgang Sonsbeekzijde. Steek de weg over, neem voorbij het eerste huizenblok de eerste straat rechts. Wanneer u even doorloopt gaat deze straat over in de Sweerts de Landasstraat. Op nummer 83 vindt u onze praktijk.

De praktijk heeft helaas geen rolstoel toegankelijkheid.