Contact

Errez Bar

errez@praktijkprogress.nl

Mirjam Oortgiesen

mirjam@praktijkprogress.nl

Sharon Wibbelink

sharon@praktijkprogress.nl

Heeft u een algemene vraag of opmerking? Neem gerust contact op! Wilt u zich aanmelden voor behandeling, dan kan dat alleen via het formulier op onze aanmeldpagina.

Onze gegevens

Adres
E-mail
Kvk
Telefoon

Sweerts de Landasstraat 83, 6814 DC Arnhem

 info@praktijkprogress.nl (algemene vragen)

55311644

Wij zijn het beste per mail bereikbaar. Wilt u toch telefonisch overleggen? Stuur ons dan een e-mail met uw telefoonnummer, zodat we u kunnen bereiken.

Route

Onze praktijk is vlakbij het Centraal Station van Arnhem gelegen, met voldoende mogelijkheden om uw auto te parkeren in de buurt.

AUTO

​​Hou met uw navigatie Sweerts de Landasstraat 83 in Arnhem aan. U kunt in de wijk, direct voor het gebouw, parkeren. Vergeet niet een parkeerkaartje te kopen. Er wordt regelmatig gecontroleerd in de wijk.

BUS

Wanneer u met de bus komt, stapt u uit bij het Centraal Station. De snelste manier om bij de praktijk te komen vindt u door via het treinstation te gaan. Check in bij de toegangspoortjes van het station en neem de trap links naar een van de perrons. Hou van daaraf onderstaande routebeschrijving aan.

TREIN

De praktijk is vlakbij de uitgang Sonsbeekzijde van het Arnhem CS gevestigd. ​Wanneer u uit de trein komt, neemt u aan de achterzijde van het perron de trap omhoog naar de loopbrug. Neem de uitgang Sonsbeekzijde. Steek de weg over, neem voorbij het eerste huizenblok de eerste straat rechts. Wanneer u even doorloopt gaat deze straat over in de Sweerts de Landasstraat. Op nummer 83 vindt u onze praktijk.

ROLSTOELTOEGANKELIJKHEID

De praktijk is helaas niet rolstoeltoegankelijk, vanwege een kleine trap die leidt naar de entree.