Wij zoeken een nieuwe collega GZ-psycholoog om ons team in Arnhem te versterken! Meer weten? Bekijk de vacature op onze site!

E-health

Online sessies

Bij Progress kunnen wij u zowel face to face als digitaal ondersteunen. Wanneer u uw gehele behandeling of slechts een enkele sessie liever online wilt laten plaatsvinden, is dat zeker mogelijk. Laat het ons weten, dan sturen wij u een link voor een sessie via beveiligde verbinding. Ook als u bijvoorbeeld besmet bent geraakt door een virus dat u vreest over te dragen, kunt u ons een verzoek sturen om de sessie online te laten plaatsvinden. Daarmee voorkomt u de kosten die bijkomend zijn aan een sessie die korter dan 48 uur van tevoren moet worden afgezegd.

E-health

Wij proberen de wachttijden altijd zo kort mogelijk te houden. Helaas kan het voorkomen dat u niet direct kunt starten nadat u zich bij ons heeft aangemeld. Het kan in zo’n geval zinvol zijn in die wachttijd, al een begin te maken met een online zelfhulpmodule in afwachting van de therapie. Tijdens de behandeling kunt u uiteraard verdergaan met de module. Dit kan tevens een steun in de rug zijn bij de behandeling zelf.

Hieronder vindt u een lijst met de zelfhulpmodules die beschikbaar zijn. Ziet u een module waarmee u aan de slag wil gaan? Neem dan contact op met uw behandelaar, zodat de gekozen module voor u kan worden klaargezet.

ACCEPTATIE

ACTIVERING

AD(H)D

AFBOUWEN ANTIDEPRESSIVA 

ALCOHOLVERSLAVING

BORDERLINE

DEPRESSIE CGT

DOELEN BEHALEN

DWANG

EENZAAMHEIDSVIRUS

GEDRAGSEXPERIMENT

GEFOCUST TE WERK

GEGENERALISEERDE ANGST

KERNKWALITEITENKWADRANT

LEEFSTIJL

LEKKER SLAPEN

MINDFULNESS

OMGAAN MET CORONASTRESS

OMGAAN MET EMOTIES

ONTSPANNING

OPKOMEN VOOR JEZELF

OVERSPANNING EN BURNOUT

PANIEK

PIEKEREN

ROUW

SCHEMATHERAPIE

SIGNALERINGSPLAN

SOCIALE ANGST

SOLK

SOMBERHEID

SPECIFIEKE FOBIE

STRESSLES

THUISWERKEN

ZELFBEELD

ZELFCOMPASSIE