Over ons

Errez Bar

GZ-psycholoog en praktijkhouder

De afgelopen jaren heb ik als GZ-psycholoog gewerkt bij verschillende organisaties. Tot 2012 heb ik vooral gewerkt met mensen met angststoornissen. Daarna ben ik me gaan richten op het kortdurend behandelen van mensen met uieenlopende psychische klachten. Naast mijn eigen praktijk geef ik trainingen en supervisie aan andere psychologen in het kortdurend behandelen, o.a. als docent aan de GZ-opleiding van de universiteit in Nijmegen. Ik ben eigenaar van zelfhulpwebsite Behandelhulp, voor cliënten die een psychologische behandeling ontvangen.

Mijn stijl van behandelen kenmerkt zich door doelgerichtheid, waarbij ik altijd zoek naar een zo sterk mogelijke samenwerking met de cliënt. Ik neem de tijd om te spreken over concrete en gedragsmatige doelen waaraan we gaan werken. Door mijn cliënt een belangrijke verantwoordelijkheid te geven over de behandeling, werk ik aan het vergroten van zijn kracht en zelfregie naast het verminderen van de klachten.

Kwaliteitsstatuut

Werkdagen

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

EMDR

Treatment in English

BIG

59913848325

Mirjam Oortgiesen

GZ-psycholoog

In 2001 ben ik als psycholoog afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Aansluitend heb ik een aantal jaar wetenschappelijk onderzoek gedaan. Vervolgens heb ik als psycholoog met plezier cursussen, trainingen en voorlichtingen ontwikkeld en gegeven over uiteenlopende onderwerpen binnen de psychologie. Ik volgde de opleiding tot GZ-psycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als GZ-psycholoog heb ik cliënten behandeld met uiteenlopende psychische klachten. De laatste jaren heb ik vooral veel gewerkt met complexe angstklachten en depressieve klachten.

Ik bied je een prettige plek om samen te werken aan een oplossing voor jouw probleem. Ik help je door gerichte vragen te stellen je eigen kracht (weer) te gebruiken en stappen te zetten in de door jou gewenste richting. Je zult snel merken dat je vertrouwen groeit en je weer zelf verder kan.

Kwaliteitsstatuut

Werkdagen

Maandag tot 1430, dinsdag, donderdag tot 1430

EMDR

Treatment in English

BIG

19912785125

Sharon Wibbelink

Psycholoog

Werken met mensen is mijn passie. Ik ben afgestudeerd als psycholoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De afgelopen jaren heb ik gewerkt binnen verschillende organisaties, waaronder Indigo, HSK en het expertisecentrum voor Angststoornissen Overwaal. Bij deze organisaties heb ik cliënten behandeld met uiteenlopende psychische klachten zoals angst-, depressieve- en burn-out klachten. Naast mijn werk als behandelaar ben ik docent aan de Radboud Universiteit Nijmegen binnen de masterspecialisatie Gezondheidzorgpsychologie.

Therapie staat voor mij gelijk aan een open en prettige samenwerking aangaan waarin we jouw kracht proberen terug te vinden zodat jij de problemen waar je mee worstelt weer de baas wordt. Ik vind het daarbij belangrijk dat jij je op je gemak voelt, je gezien en begrepen voelt. Binnen een fijne vertrouwensrelatie kunnen we doelgericht kijken naar wat jij nodig hebt om weer regie te krijgen over je leven en stappen vooruit te zetten.

Vergoeding

Ik behandel alleen cliënten verzekerd bij Menzis (Anderzorg) en Zilveren Kruis (Achmea / FBTO / De Friesland / OZF / Interpolis / Avéro / Aévitae Avéro Achmea)

Werkdagen

Maandag, woensdag, vrijdag

EMDR

BIG

Ik werk onder regie van Errez Bar

Zorgverzekeraars

Alleen Zilveren kruis / Achmea en Menzis

Claudette Gesthuizen

GZ-psycholoog

Bijna 20 jaar ben ik werkzaam als psycholoog en het merendeel daarvan als GZ-psycholoog. Ik heb jarenlang bij een GGZ-instelling gewerkt waar ik mensen met complexe problemen heb behandeld. Vanaf 2011 ben ik mij gaan richten op meer kortdurende behandelingen van uiteenlopende psychische klachten. Met plezier volg ik regelmatig bijscholing waardoor ik in de therapie gebruik kan maken van verschillende invalshoeken en methoden. Jouw hulpvraag staat daarbij centraal.
Als therapeut ben ik betrokken, gedreven en doortastend. Ik stel me gelijkwaardig op. Het is belangrijk dat jij je vertrouwd voelt bij mij. Ik sta naast je, maar zet jou aan het werk. In je dagelijkse leven ga je namelijk toepassen wat in de gesprekken aan bod komt. Na een periode wil ik je weer los kunnen laten zodat jij zelf op eigen kracht weer verder kan.

Kwaliteitsstatuut

Werkdagen

Dinsdag en vrijdag

EMDR

BIG

39064984525