Over ons

Errez Bar

GZ-psycholoog en praktijkhouder

Als psycholoog heb ik me gespecialiseerd in het kortdurend behandelen van cliënten met uiteenlopende psychische klachten. In mijn behandelingen, is mijn houding pragmatisch en oplossingsgericht. Samen met jou stel ik in het eerste gesprek vast wat het probleem is en wat we eraan kunnen doen. Daarna gaan we aan de hand van concrete behandeldoelen aan de slag met het werken aan verandering, zodat je na een aantal sessies voelt dat je sterker wordt en weer grip krijgt op je klachten.

Kwaliteitsstatuut

Werkdagen

Dinsdag (online), woensdag en vrijdag

EMDR

Treatment in English

BIG

59913848325

Mirjam Oortgiesen

GZ-psycholoog en praktijkhouder

In 2001 ben ik als psycholoog afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Aansluitend heb ik een aantal jaar wetenschappelijk onderzoek gedaan. Vervolgens heb ik als psycholoog met plezier cursussen, trainingen en voorlichtingen ontwikkeld en gegeven over uiteenlopende onderwerpen binnen de psychologie. Ik volgde de opleiding tot GZ-psycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als GZ-psycholoog heb ik cliënten behandeld met uiteenlopende psychische klachten. De laatste jaren heb ik vooral veel gewerkt met complexe angstklachten en depressieve klachten.

Ik bied je een prettige plek om samen te werken aan een oplossing voor jouw probleem. Ik help je door gerichte vragen te stellen je eigen kracht (weer) te gebruiken en stappen te zetten in de door jou gewenste richting. Je zult snel merken dat je vertrouwen groeit en je weer zelf verder kan.

Kwaliteitsstatuut

Werkdagen

Maandag tot 1430, dinsdag, donderdag tot 1430

EMDR

Treatment in English

BIG

19912785125

Claudette Gesthuizen

GZ-psycholoog

Na mijn studie psychologie ben ik in 2001 bij een GGZ instelling gaan werken waar ik ben opgeleid tot GZ-psycholoog. Meer dan 10 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar het werken in een kleinere praktijk binnen de Basis GGZ.

Je kunt bij mij terecht voor de behandeling van uiteenlopende klachten en problemen zoals angst, depressie of als je last blijft houden van een traumatische gebeurtenis. Aansluitend bij de problematiek en jouw hulpvraag zet ik verschillende methoden en technieken in (zoals cognitieve gedragstherapie of EMDR). Ik ken mezelf als een betrokken en gedreven therapeut.

Wat is er voor nodig om je weer beter te gaan voelen? Dit ga ik in een eerste gesprek samen met je uitzoeken. Het zal je duidelijk worden hoe je ook buiten de therapie, dus in je dagelijks leven, met je klacht of probleem aan de slag kan gaan. We werken er naar toe dat je bepaalde patronen gaat doorbreken, de regie weer in handen krijgt en na verloop van tijd op eigen kracht verder kan gaan.

Kwaliteitsstatuut

Werkdagen

Dinsdag en vrijdag

EMDR

BIG

39064984525

Naomi van Hoven

GZ-psycholoog

Nadat ik in 2008 de opleiding als GZ-psycholoog heb afgerond, heb ik gewerkt in een grote GGz-instelling en in een vrijgevestigde praktijk. In die tijd ben ik ook systeemtherapeut geworden. Ik werk graag met volwassenen en heb veel affiniteit met jongvolwassenen. Naast mijn therapeutische werk geef ik les aan de Radboud Universiteit. De afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gedaan om mijn kennis en vaardigheden actueel te houden.

Als therapeut sluit ik aan bij datgene waar jij last van hebt en bij wat jij wilt veranderen. Mijn insteek is om daarbij snel tot de kern te komen. Er kan zowel aandacht zijn voor hoe jouw ervaringen jou gevormd hebben als voor wat dat betekent in het hier en nu. We zoeken naar wat je ervan weerhoudt om te doen wat je eigenlijk wilt en kijken welke stappen je kunt zetten in de goede richting.

Kwaliteittstatuut

Werkdagen

Maandag, woensdag, donderdag

EMDR

Treatment in English

BIG

9911284025

Sabine Bouts

GZ-psycholoog

Na mijn afstuderen aan de Radboud Universiteit Nijmegen in 1997, ben ik als psycholoog terecht gekomen in de medische wereld. Ik ontwikkelde veel kennis en kunde ten aanzien van cognitieve problemen bij mensen met neurologische ziekten. Gaandeweg verplaatste mijn aandacht zich meer en meer naar de psychische kant en behandeling daarvan. Dat kreeg een boost toen ik in 2014 startte binnen de Generalistische Basis GGz bij Indigo Gelderland. De afgelopen jaren heb ik diverse psychische problemen en klachten behandeld. Dat heeft ook aanzet gegeven om mijzelf verder te ontwikkelen en ik heb daarom de nodige bijscholing gevolgd.

Met jou wil ik met onbevangen blik kijken naar de mentale problemen die je ervaart. Voor mij is helderheid krijgen over je hulpvraag en behandeldoel een belangrijk onderdeel van de behandeling. Van daaruit werken we samen in wat jou kan helpen om je doelen te bereiken. Daarbij put ik uit een verschillende methoden zoals oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie, acceptance and commitment therapy en EMDR.

Kwaliteitsstatuut

Werkdagen

Maandag tot en met donderdag

EMDR

BIG:

69063396725