Medewerkers

GZ-PSYCHOLOOG EN PRAKTIJKHOUDER

Errez Bar

In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik behaalde mijn doctoraal in de Neuro- en Revalidatiepsychologie, en later ook nog een bachelor in Klinische Psychologie. Daarna heb ik een tweejarige postdoctorale opleiding gevolgd om in het BIG-register te worden geregistreerd als GZ-psycholoog.

De afgelopen tien jaar heb ik als psycholoog gewerkt binnen verschillende organisaties, waaronder Indigo en het expertisecentrum voor angststoornissen Overwaal. Bij deze organisaties heb ik cliënten behandeld met uiteenlopende psychische klachten. Ook heb ik als docent lesgegeven aan studenten psychologie binnen de Radboud Universiteit.
Naast mijn eigen praktijk geef ik trainingen en supervisie aan andere psychologen in het kortdurend behandelen, o.a. in de functie van docent aan de GZ-opleiding van het RINO in Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Ik ben eigenaar van een zelfhulpwebsite voor cliënten die een psychologische behandeling ontvangen, Behandelhulp.
 ​
Mogelijkheid tot EMDR ja
Behandeling in het Engels ​is mogelijk
Werkdagen maandag tot en met donderdag

BIG nummer 59913848325

Korte vraag? Mail mij via errez @ praktijkprogress.nl 

Aanmelden bij mij
GZ-PSYCHOLOOG

Mirjam Oortgiesen

In 2001 ben ik als psycholoog afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Aansluitend heb ik een aantal jaar wetenschappelijk onderzoek gedaan. Vervolgens heb ik als psycholoog met plezier cursussen, trainingen en voorlichtingen ontwikkeld en gegeven over uiteenlopende onderwerpen binnen de psychologie. Ik volgde de opleiding tot GZ-psycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als GZ-psycholoog heb ik cliënten behandeld met uiteenlopende psychische klachten. De laatste jaren heb ik vooral veel gewerkt met complexe angstklachten en depressieve klachten.

Ik bied je een prettige plek om samen te werken aan een oplossing voor jouw probleem. Ik help je door gerichte vragen te stellen je eigen kracht (weer) te gebruiken en stappen te zetten in de door jou gewenste richting. Je zult snel merken dat je vertrouwen groeit en je weer zelf verder kan.

Mogelijkheid tot EMDR
ja
Behandeling in het Engels is mogelijk
Werkdagen dinsdag, woensdag tot 11:30, donderdag tot 14:30. 

BIG nummer: 19912785125

Korte vraag? Mail mij via mirjam @ praktijkprogress.nl

Aanmelden bij mij