Medewerkers

Errez Bar

In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarna heb ik een tweejarige postdoctorale opleiding gevolgd om in het BIG-register te worden geregistreerd als GZ-psycholoog.

De afgelopen tien jaar heb ik als psycholoog gewerkt binnen verschillende organisaties, waaronder Indigo en het expertisecentrum voor angststoornissen Overwaal. Bij deze organisaties heb ik cliënten behandeld met uiteenlopende psychische klachten. 
Naast mijn eigen praktijk geef ik trainingen en supervisie aan andere psychologen in het kortdurend behandelen, o.a. als docent aan de GZ-opleiding van het RCSW in Nijmegen. Ik ben eigenaar van zelfhulpwebsite Behandelhulp, voor cliënten die een psychologische behandeling ontvangen.

EMDR Ja
Behandeling in het Engels ​is mogelijk
Werkdagen maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
BIG nummer 59913848325
Korte vraag? Mail mij via errez @ praktijkprogress.nl

Mirjam Oortgiesen

In 2001 ben ik als psycholoog afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Aansluitend heb ik een aantal jaar wetenschappelijk onderzoek gedaan. Vervolgens heb ik als psycholoog met plezier cursussen, trainingen en voorlichtingen ontwikkeld en gegeven over uiteenlopende onderwerpen binnen de psychologie. Ik volgde de opleiding tot GZ-psycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als GZ-psycholoog heb ik cliënten behandeld met uiteenlopende psychische klachten. De laatste jaren heb ik vooral veel gewerkt met complexe angstklachten en depressieve klachten.

Ik bied je een prettige plek om samen te werken aan een oplossing voor jouw probleem. Ik help je door gerichte vragen te stellen je eigen kracht (weer) te gebruiken en stappen te zetten in de door jou gewenste richting. Je zult snel merken dat je vertrouwen groeit en je weer zelf verder kan.

Mogelijkheid tot EMDR ja
Behandeling in het Engels is mogelijk
Werkdagen dinsdag, woensdag tot 11:30, donderdag tot 14:30.
BIG nummer 19912785125
Korte vraag? Mail mij via mirjam @ praktijkprogress.nl

Sharon Wibbelink

Werken met mensen is mijn passie. Ik ben afgestudeerd als psycholoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De afgelopen jaren heb ik gewerkt binnen verschillende organisaties, waaronder Indigo, HSK en het expertisecentrum voor Angststoornissen Overwaal. Bij deze organisaties heb ik cliënten behandeld met uiteenlopende psychische klachten zoals angst-, depressieve- en burn-out klachten. Naast mijn werk als behandelaar ben ik docent aan de Radboud Universiteit Nijmegen binnen de masterspecialisatie Gezondheidzorgpsychologie.

Therapie staat voor mij gelijk aan een open en prettige samenwerking aangaan waarin we jouw kracht proberen terug te vinden zodat jij de problemen waar je mee worstelt weer de baas wordt. Ik vind het daarbij belangrijk dat jij je op je gemak voelt, je gezien en begrepen voelt. Binnen een fijne vertrouwensrelatie kunnen we doelgericht kijken naar wat jij nodig hebt om weer regie te krijgen over je leven en stappen vooruit te zetten.

EMDR ja
Werkdagen maandag, woensdag en vrijdag
Let op ik behandel alleen cliënten verzekerd bij Menzis (Anderzorg) en Zilveren Kruis (Achmea / FBTO / De Friesland / OZF / Interpolis / Avéro / Aévitae Avéro Achmea)
BIG-nummer ik voer behandelingen uit onder regie van Errez Bar
Korte vraag? Mail mij via sharon @ praktijkprogress.nl