Medewerkers

GZ-PSYCHOLOOG EN PRAKTIJKHOUDER

Errez Bar

In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik behaalde mijn doctoraal in de Neuro- en Revalidatiepsychologie, en later ook nog een bachelor in Klinische Psychologie. Daarna heb ik een tweejarige postdoctorale opleiding gevolgd om in het BIG-register te worden geregistreerd als GZ-psycholoog.

De afgelopen tien jaar heb ik als psycholoog gewerkt binnen verschillende organisaties, waaronder Indigo en het expertisecentrum voor angststoornissen Overwaal. Bij deze organisaties heb ik cliënten behandeld met uiteenlopende psychische klachten. Ook heb ik als docent lesgegeven aan studenten psychologie binnen de Radboud Universiteit.
Naast mijn eigen praktijk geef ik trainingen en supervisie aan andere psychologen in het kortdurend behandelen, o.a. in de functie van docent aan de GZ-opleiding van het RINO in Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Ik ben eigenaar van een zelfhulpwebsite voor cliënten die een psychologische behandeling ontvangen, Behandelhulp.
 ​
Mogelijkheid tot EMDR ja
Behandeling in het Engels ​is mogelijk
Werkdagen maandag tot en met donderdag

BIG nummer 59913848325

Korte vraag? Mail mij via errez @ praktijkprogress.nl 

Aanmelden bij mij
GZ-PSYCHOLOOG

Mirjam Oortgiesen

In 2001 ben ik als psycholoog afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Aansluitend heb ik een aantal jaar wetenschappelijk onderzoek gedaan. Vervolgens heb ik als psycholoog met plezier cursussen, trainingen en voorlichtingen ontwikkeld en gegeven over uiteenlopende onderwerpen binnen de psychologie. Ik volgde de opleiding tot GZ-psycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als GZ-psycholoog heb ik cliënten behandeld met uiteenlopende psychische klachten. De laatste jaren heb ik vooral veel gewerkt met complexe angstklachten en depressieve klachten.

Ik bied je een prettige plek om samen te werken aan een oplossing voor jouw probleem. Ik help je door gerichte vragen te stellen je eigen kracht (weer) te gebruiken en stappen te zetten in de door jou gewenste richting. Je zult snel merken dat je vertrouwen groeit en je weer zelf verder kan.

Mogelijkheid tot EMDR
ja
Behandeling in het Engels is mogelijk
Werkdagen dinsdag, woensdag tot 11:30, donderdag tot 14:30. 

BIG nummer: 19912785125

Korte vraag? Mail mij via mirjam @ praktijkprogress.nl

Aanmelden bij mij
GZ-PSYCHOLOOG

Marijn Koop

Mijn naam is Marijn Koop en ik ben sinds augustus 2017 werkzaam bij praktijk Progress.
Na mijn studie psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, heb ik van 2013 tot 2017 met veel plezier bij een psychologenpraktijk in het westen van het land gewerkt. Hier heb ik de tweejarige opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog gevolgd en heb ik cliënten behandeld met uiteenlopende klachten. Naast het geven van individuele behandelingen heb ik groepsbehandelingen opgezet en gegeven, waaronder een training voor mensen met sociale angstklachten en runningtherapie, voor mensen die kampen met o.a. depressieve klachten.

Binnen mijn behandelingen maak ik veelal gebruik van cognitieve gedragstherapie en EMDR. Therapie geven staat voor mij gelijk aan samenwerken en ik probeer altijd zoveel mogelijk naar de kracht van de cliënt te kijken en welke veranderingen deze zelf in werking kan zetten.

Mogelijkheid tot EMDR ja​
Werkdag donderdag

BIG nummer 39920978225

Korte vraag? Mail mij via marijn @ praktijkprogress.nl

Aanmelden bij mij
GZ-PSYCHOLOOG

Niels Popelier

​Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hier ben ik in 2012 met masters in de Arbeid en Gezondheid en de Klinische Psychologie afgestudeerd. Na mijn studie ben ik mijzelf blijven ontwikkelen en heb ik bij een psychologenpraktijk in Nijmegen de opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd. Dit heeft me geholpen praktische kennis en ervaring op te doen in het uitvoeren van bewezen effectieve behandelmethoden.

In mijn behandelingen probeer ik een aansluiting te vinden tussen de hulpvraag van de cliënt en een passende behandelvorm. Ik werk graag kortdurend en oplossingsgericht, waarbij er samen gekeken wordt naar praktische en concrete stappen om de kracht van de cliënt aan te spreken.

Mogelijkheid tot EMDR ja​
Werkdag dinsdag

BIG nummer: 89924044625


Korte vraag? Mail mij via niels @ praktijkprogress.nl

Aanmelden bij mij