Corona

Maatregelen

Indien u voor een afspraak naar de praktijk komt, vragen we u rekening te houden met onderstaande maatregelen.

BEELDBELLEN

Onze voorkeur heeft het om met u te (beeld) bellen voor de afspraak. Wij sturen u een beveiligde link waarmee u kunt inloggen op het gesprek.

GEZONDHEIDSKLACHTEN

Indien u zelf of een van uw familieleden / huisgenoten klachten heeft (zelfs als dit lichte klachten zijn), verzoeken we u met klem om niet naar de praktijk te komen. Laat ons dit weten. De afspraak vindt dan via beeldbellen plaats.

MONDKAPJE

We vragen u om een mondkapje te dragen bij het aanbellen en deze op te houden tot u in onze ruimte bent en zit op de aangewezen stoel. Wanneer u de kamer verlaat zet u het mondkapje weer op.

UW AANKOMST BIJ DE PRAKTIJK

We maken weer gebruik van de wachtkamer. U mag dus aanbellen. Let wel op dat u in de wachtkamer zoveel mogelijk anderhalve meter afstand houdt van anderen. Als u daarvoor iets verder in het halletje moet staan in plaats van te gaan zitten, vragen we daarvoor uw begrip. 

ANDERHALVE METER AFSTAND

We vragen u om anderhalve meter afstand van ons en van anderen in het pand te houden.

DESINFECTEREN

In onze kamers hebben wij desinfecterende gel. We vragen u om voorafgaand aan het gesprek uw handen met deze gel in te wrijven.

TOILET

We vragen u om geen gebruik te maken van ons toilet.

WANDELEN ALS ALTERNATIEF

Indien u zich zorgen maakt over de kans op besmetting in de praktijk, maar u wilt toch een face to face afspraak, is er ook de mogelijkheid de sessie wandelend te laten plaatsvinden in het park. Neem wel een mondkapje mee.