Corona

Beeldbellen

Nu de besmettingscijfers sterk blijven oplopen, moeten ook wij onze verantwoordelijkheid nemen. Wij hebben besloten om behandelgesprekken niet meer op de praktijk te laten plaatsvinden maar via beeldbellen. 

De uitzondering die we hierop maken geldt voor intakegesprekken. Uw eerste gesprek kan plaatsvinden op de praktijk. Wilt u echter ook deze online laten plaatsvinden, laat het uw behandelaar dan weten.

Indien u voor een intakegesprek of EMDR sessie naar de praktijk komt, vragen we u rekening te houden met onderstaande maatregelen.

GEZONDHEIDSKLACHTEN

Indien u zelf of een van uw familieleden / huisgenoten klachten heeft (zelfs als dit lichte klachten zijn), verzoeken we u met klem om niet naar de praktijk te komen. Laat ons dit weten. De afspraak vindt dan via beeldbellen plaats.

MONDKAPJE

We vragen u om een mondkapje te dragen bij het aanbellen en deze op te houden tot u in onze ruimte bent en zit op de aangewezen stoel. Wanneer u de kamer verlaat zet u het mondkapje weer op.

UW AANKOMST BIJ DE PRAKTIJK

We maken weer gebruik van de wachtkamer. U mag dus aanbellen. Let wel op dat u in de wachtkamer zoveel mogelijk anderhalve meter afstand houdt van anderen. Als u daarvoor iets verder in het halletje moet staan in plaats van te gaan zitten, vragen we daarvoor uw begrip. 

ANDERHALVE METER AFSTAND

We vragen u om anderhalve meter afstand van ons en van anderen in het pand te houden.

DESINFECTEREN

In onze kamers hebben wij desinfecterende gel. We vragen u om voorafgaand aan het gesprek uw handen met deze gel in te wrijven.

TOILET

We vragen u om geen gebruik te maken van ons toilet.

WANDELEN ALS ALTERNATIEF

Indien u zich zorgen maakt over de kans op besmetting in de praktijk, maar u wilt toch een face to face afspraak, is er ook de mogelijkheid de sessie wandelend te laten plaatsvinden in het park. Neem wel een mondkapje mee.